Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor de meest gestelde vragen hebben wij onderstaande pagina gemaakt. Hier vind u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw antwoord hier toch niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Huisdieren zijn welkom, mits aangelijnd en uiteraard andere gasten er geen hinder van ondervinden

De auto kan geparkeerd worden bij uw kampeerplek. Ook is de mogelijkheid aanwezig om uw auto op de algemene parkeerplaats neer te zetten. Het is niet bij alle verhuur accommodaties mogelijk om de auto tot de tent te rijden.

Gasten die u komen bezoeken en dezelfde dag weer vertrekken zijn van harte welkom, hiervoor worden geen extra kosten berekend. Wanneer ze gebruik maken van het ze gebruik willen maken van het zwembad rekenen we hier 2,50 voor. Indien gasten blijven overnachten wordt hier de reguliere overnachtingsprijs voor berekend. De prijs is afhankelijk of het om een volwassen persoon gaat of een kind. Maximaal zijn er 6 personen toegestaan op een kampeerplek.

Wij zijn transparant over onze kosten. Bij ons zult u achteraf niet voor verborgen kosten komen te staan.

Ons zwembad is van 27 april t/m 15 september dagelijks geopend van van 09.00 – 19.00 uur

Bijgeboekte extra’s kunnen niet geannuleerd worden.

Voor de in- en uitcheck op de camping kunt u terecht bij de receptie, dit is op de volgende tijdstippen.

Inchecken tussen:
16:00 – 17:00 uur

Uitchecken tussen:
09:00 – 10:00 uur

Op onze camping is geen supermarkt aanwezig. Wel bereiden wij iedere dag vers brood, behalve op maandag. Brood moet voor 16.00 besteld zijn voor de volgende ochtend. Een supermarkt is te vinden op 8km van de camping in het plaatsje Flagnac zit een Intermaché

Ja, onze camping is geschikt voor minder valide gasten. Wel dient er rekening mee te worden gehouden dat er op onze camping grint en graspaden zijn.

Openingstijden

Adresgegevens

Camping Pittoresque
52 Route de la Vallee
12300 Saint Parthem
Frankrijk

Contactgegevens