Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor de meest gestelde vragen hebben wij onderstaande pagina gemaakt. Hier vind u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw antwoord hier toch niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
Huisdieren zijn welkom, mits aangelijnd en uiteraard andere gasten er geen hinder van ondervinden
Onze camping is zeer ruimtelijk ingericht waardoor onze gasten genoeg afstand van elkaar kunnen houden. Daarnaast is uiteraard desinfectie voor de handen aanwezig.
De auto kan geparkeerd worden bij uw kampeerplek. Ook is de mogelijkheid aanwezig om uw auto op de algemene parkeerplaats neer te zetten.
Gasten die u komen bezoeken en dezelfde dag weer vertrekken zijn van harte welkom, hiervoor worden geen extra kosten berekend. Indien gasten blijven overnachten wordt hier de reguliere overnachtingsprijs voor berekend. De prijs is afhankelijk of het om een volwassen persoon gaat of een kind. Maximaal zijn er 6 personen toegestaan op een kampeerplek.
Wij zijn transparant over onze kosten. Bij ons zult u achteraf niet voor verborgen kosten komen te staan.
Ons zwembad is dagelijks geopend van van 09.00 – 19.00 uur
Bijgeboekte extra’s kunnen niet geannuleerd worden.
Op onze camping is een receptie aanwezig waar u terecht kunt voor al uw vragen of wensen
Op onze camping is geen supermarkt aanwezig. Wel bereiden wij iedere dag vers brood. Een supermarkt is te vinden op 8km van de camping in het plaatsje Flagnac zit een Intermaché
Ja, onze camping is geschikt voor minder valide gasten. Wel dient er rekening mee te worden gehouden dat er op onze camping grint en graspaden zijn.

Openingstijden

Adresgegevens

Camping Pittoresque
Le Bourg
12300 Saint Parthem
Frankrijk

Contactgegevens