Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons uiterste best doen om de informatie actueel en juist te houden, kunnen we geen garanties geven voor de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade of verlies van welke aard dan ook die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die hierop wordt verstrekt. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, schade aan computersystemen, software of gegevens als gevolg van het downloaden van materiaal van deze website.

Externe Links

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van dergelijke websites.

Wijzigingen en Correcties

We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te corrigeren. We streven ernaar om de website zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden, maar kunnen niet garanderen dat de informatie altijd up-to-date is.

Juridisch Advies

De informatie op deze website vormt geen juridisch, financieel of professioneel advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor specifieke adviesvragen.

Openingstijden

Adresgegevens

Camping Pittoresque
52 Route de la Vallee
12300 Saint Parthem
Frankrijk

Contactgegevens