De Omgeving

De Omgeving

In de omgeving van onze camping strekken zich charmante steden en pittoreske dorpen uit, die klaar staan om door jou ontdekt te worden. Bezoek lokale markten, waar de smaken en ambachten van de streek tot leven komen, of dwaal door de geplaveide straatjes van een van de meest prachtige dorpjes in heel Frankrijk: Conques. Als je de voorkeur geeft aan levendige stadsavonturen, dan zijn Rodez en Figeac absoluut de moeite waard.Naast de verleidelijke charme van deze dorpen en steden biedt de natuurlijke omgeving tal van mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. De kalme rivier die naast onze camping stroomt, nodigt uit tot verfrissende kanotochten en verkwikkende zwemmomenten. Voor de avontuurlijke geesten onder ons zijn er indrukwekkende bergen te verkennen, waar je kunt wandelen en zelfs klimmen via via ferrata-routes. Bovendien herbergt de omgeving een schat aan mysterieuze grotten die wachten om ontdekt te worden.

omgeving-1

omgeving-2

omgeving-3

omgeving-4

omgeving-5

omgeving-6

omgeving-7


Hoewel we graag prachtige foto’s van dit alles delen, geloven we dat niets kan tippen aan de ervaring van het zelf ontdekken. Hier vind je uitgestrekte, ongerepte natuur met adembenemende wandel- en fietsroutes, wachtend om door jou verkend te worden.

Laat jezelf onderdompelen in de natuurlijke pracht

Kamperen te midden van weelderige bossen is precies waar je zult herbronnen op onze gastvrije camping. Rivier de Lot brengt je naar sfeervolle Franse dorpjes, compleet met lokale markten die bruisen van karakter en smaak. Wanneer mogen we jou verwelkomen voor een rustgevende nacht op onze camping?

Boek een accommodatie

Openingstijden

Adresgegevens

Camping Pittoresque
52 Route de la Vallee
12300 Saint Parthem
Frankrijk

Contactgegevens