De Camping

Wij zijn Casper en Daniek en wij heten je van harte welkom bij Camping Pittoresque! Een camping gelegen in het kleine plaatsje Saint-Parthem aan rivier de Lot. Deze camping ligt midden in de natuur en is daarom een ideale plek om te ontspannen op vakantie.

Sfeervolle omgeving & prachtige natuur

In de omgeving van de camping liggen verschillende leuke steden en dorpen. Bezoek een lokale markt of struin door de straatjes van een van de mooiste dorpen in Frankrijk; Conques. Ga je liever naar een bruisende stad? Dan zijn Rodez en Figeac echte aanraders.

Naast de mooie dorpen en steden is de natuur ook uiterst geschikt om lekker in te wandelen of te fietsen. De rivier naast de camping leent zich ook uit voor een heerlijke kanotocht of frisse duik. Daarnaast kun je actief bezig zijn door de bergen te bezoeken. Hier kun je wandelen of klimmen bij een via ferrata. Ook zijn er verschillende grotten te vinden in de omgeving.

Genieten op de camping

Op de camping is er ook van alles te doen. Zo zijn de rivier en het zwembad ideale plekken om wat verkoeling op te zoeken. Verder kun je je ook goed vermaken op het speelveld of in de speeltuin. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma waar iedereen bij kan aansluiten.

De camping beschikt over een bar en restaurant. Hier ben je elke ochtend welkom om je brood op te halen, maar je kunt hier ook terecht voor een kop koffie of thee. In de avond is er een kleine menukaart en iedere donderdag is het pizza-avond. Ook ben je altijd welkom voor een praatje, of gewoon een drankje en een ijsje.

Geniet vanaf één van de 43 kampeerplekken of juist vanaf de veranda van een van de 22 glampingtenten op het terrein. Ook beschikt de camping over twee sanitairgebouwen die in 2023 zijn opgeknapt. Wanneer kom jij ons bezoeken?

Bekijk ons aanbod

Impressie van de camping

We geven jullie graag een impressie van onze camping