De Camping

Hadden we al genoemd dat onze plekken behoorlijk ruim zijn? Met meer dan 65 plekken van ruim 110m2 heeft u alle rust en privacy. Koppel de vouwwagen of caravan maar alvast aan: we zien u graag snel.

Naast onze ruime campingplekken hebben we meer opties. Liever in de auto stappen en geen zorgen hebben over het opzetten van de tent? Je kunt bij ons overnachten in onze prachtige glampingtenten. Voorzien van alle comfort, prive sanitair en gelegen nabij de rivier. Bekijk hier onze tarieven. Wilt u gebruik maken van onze bar? Wij serveren koude drankjes en heerlijke hapjes.

De camping voelt als thuiskomen: gezelligheid, gastvrijheid en de mogelijkheden om iets te ondernemen zijn oneindig. We zien u graag snel op Camping Pittoresque. Uw welkomstdrankje staat klaar!

Sfeervolle omgeving & prachtige natuur

We willen er niet te veel over zeggen: het is het beste om de natuur zelf te komen ervaren. Om toch iets te kunnen verklappen: de prachtig heldere rivier De Lot is op loopafstand. En brengt je naar verschillende prachtige plekken langs de rivier. Bent u een fan van wandelen en/of fietsen? Dan is de omgeving perfect geschikt.

Een stuk ongerepte natuur. Rust, vrijheid en een prettig klimaat: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een top vakantie.

Maak een reservering

Impressie van de camping

We geven jullie graag een impressie van onze camping